free simple site templates
StudioMega - Website laten bouwen

Hallo, wij zijn StudioMega

StudioMega is een reclame- en webdesign bedrijf met ruim 20 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van professionele websites, logo ontwerp, drukwerk en nog veel meer...

StudioMega is een klein bedrijf.
StudioMega is heel klein fullservice reclame- en webdesign bedrijf gevestigd in het Brabantse Helmond. Een bedrijf dat streeft naar een succesvolle langetermijnrelatie met klanten en opdrachtgevers.

StudioMega is landelijk opererend.
Maar ons werkgebied strekt zich voornamelijk uit van Eindhoven en Helmond naar Den Bosch. En daarvan weer naar van Venlo tot Weert. Een divers en dynamisch gebied van ondernemers en ondernemende mensen. Een innovatieve regio die denkt in kansen. Net als StudioMega. Wij zijn betrokken en toonaangevend. Gedreven om de ambities van onze klanten te realiseren.

We zijn klein en blijven klein.
We blijven altijd het persoonlijke dichtbij bedrijf waar het om draait bij onze klanten.

Geen vast personeel.
StudioMega heeft geen vast personeel in dienst. Wij werken uitsluitend met vakbekwame en zelfstandige (en als zodanig erkende) ZZP-ers of freelancers. Op deze manier bieden wij optimale flexibiliteit en hebben altijd zeer gemotiveerde mensen voor elke order.

Onze klantenkring.
Tot de klantenkring van StudioMega behoren, o.a.;  een advocatenkantoor, restaurant, stervensbegeleider, dakgoten en zinkwerk specialist, slijterij en wijnhandel, cateringbedrijf, uitvaartverzorger, nagelstudio, juridisch vertaalbureau, kapsalon, hovenier, grafverzorgingsbedrijf, accountantskantoor, schoonheidssalon, interieurverzorgster, juridisch adviesbureau, was- en strijkservice, lunch (belegde broodjes) service bedrijf, gerechtsdeurwaarder, afscheidsbegeleider, klussenbedrijf, metaalconstructiebedrijf, enz.

Persoonlijke betrokkenheid, optimale kwaliteit en een  hoog serviceniveau zijn de belangrijkste kenmerken van StudioMega!
Wij zijn Studiomega!
StudioMega - Website laten bouwen